Litt historie og sånn! :D

Hei der! Du har nå kommet til bloggen til Eline og Signe, aka Randombokstavsmileyidentitet. For øyeblikket er det Eline som skriver. 

Vi tenkte vi kunne starte denne bloggen med historien om hvordan vi bli kjent. Det er egentlig mer en saga .. en lang en. Så bare sett dere tilbake og nyt. 8D 

Aller først må det nevnes at vi bor en time unna hverandre.

 

Både Signe og jeg er musikalske folk, som har gått i korps så lenge vi har hatt lov til det. Derfor er det ikke noen stor overraskelse at den aller første gangen vi møtte hverandre var i sammenheng med musikk. Det var sommeren 2005, og begge to skulle på en sommerleir kalt "Gult Kurs". Jeg hadde åttekantede briller og blondt hår, og Signe hadde vel blondt hår hun også. 

Vi kjente hverandre ikke fra før, men vi endte opp på rom med siden av hverandre. Jeg sammen med en annen fra samme korps som meg (som også het Signe, faktisk), og hun sammen med ei som het Marita. I løpet av veldigveldig kort tid hang vi ut av vinduet (i andre etasje) for å snakke med hverandre. 

Etter Gult Kurs mistet vi helt kontakten, for selv om jeg nettopp hadde fått en ny telefon, hadde ikke Signe en. Dermed hadde vi ingen måte å kommunisere, og for å være helt ærlig glemte jeg hele jenta (Jeg veit, det er en skam. :c). 

Men frykt ikke! Tilfeldigheter gjorde at vi møttes igjen, denne gangen i sammenheng med skolen. Høsten 2007 (dvs over to år siden vi sist hadde sett hverandre) skulle begge to på leirskole til Bolærne. Vi traff hverandre og fant ut at vi faktisk hadde mange av de samme interessene og samme humoren. Ble ganske godt kjent, sånn i løpet av et par dager. 

Innen dette hadde jeg kvittet meg med de åttekantede brillene og stripet håret svart, så det er ikke rart at hun ikke kjente meg igjen (og personlig har jeg så dårlig hukommelse at jeg bare ikke husket henne. Sorry. :c). En av de siste dagene fant vi ut at vi hadde sett hverandre før, at vi hadde møttes på Gult Kurs! Endelig fikk vi gitt hverandre telefonnummer og msn, så det var mulig å holde kontakten. 

Men gjorde vi det? Neida. Snakket ikke sammen i det hele tatt. Nok en gang var det musikken som bragte oss sammen. Heldigvis.

Høsten 2008 (enda et år senere) var jeg på Drøbak Musikkverksted, som er en spillehelg i Drøbak (no kidding. Cx). På lørdagen var det karaoke, og gjett hvem jeg så sittende ved veggen? Ohyes, Signe. Turde ikke å snakke med henne, ikke å se på henne engang. Jeg bare visste at det var henne. 

Etter det begynte vi faktisk å snakke sammen, over nettet/sms. Bestemte oss for at neste gang vi ser hverandre, SKAL vi snakke sammen. Og sånn ble det faktisk. 

Høsten 2009 var vi nok en gang i Drøbak. Husker at jeg hele fredagen og lørdagen gikk rundt og tenkte Shin Ez Hosuken, fordi det var den japanske versjonen av navnet hennes. (Sier min hukommelse i alle fall, men den er litt ustabil. ^^) Så, på lørdag kveld, møttes vi, sånn helt plutselig. Og jeg sa ?Hei?, og hun sa ?Hei? tilbake. 

Vi snakket sammen resten av dagen, jeg sang Helena på SingStar, vi var nede i trommerommet mens jeg spiste KvikkLunsj, Signe tok bilder av meg, osvosv. Utrolig gøy. Vi hang sammen så mye vi kunne på søndag også, men vi fikk ikke gitt klem før vi måtte dra hjem. :c 

Vår første overnatting kom ikke lenge etterpå. Husker ikke nøyaktig når, though. Våre mødre var først veldig skeptiske til å la oss overnatte, det var jo tross alt langt unna osv. Tilfeldigvis (elsker tilfeldigheter. <3) kjente de hverandre fra før! De hadde sitti en hel natt og snakket sammen i Drøbak, uten at vi visste det.

 

Dermed var "ur-historien" over. Herfra går vi inn i en periode med mange episke overnattinger og gode ideer. Husker ikke rekkefølgen på alt, tror ikke det er mulig.

 

Uansett, geniale ting vi har drevet med:

 

-          Gått tvers over fire-fem jåkre med snø opp til knærne, for å gå til min farmor og farfar. På denne turen møtte vi Pernille:
(Navnet uttales forresten med amerikansk aksent)

-          Sendt hverandre brev, tegninger og andre ting. Brevvenner, ftw. <345

-          Perla mangemange geniale ting. Gary, Mario-sopper, Cookie Monster, en sjiraff (http://www.onemilliongiraffes.com/?id=38787), dinosaurer, Nyan-cat (rammet in på rommet til Signe)

-          Spilt. På alt mulig rart! Vi har et ramuneorkester, som faktisk er veldig vanskelig å stemme, med tanke på at vi må ha en skala hver. Kommer sikkert noen videoer av det etter hvert. Vi har spilt fløyte til midt på natta og vekket hele huset. En gang gikk vi ned til elva og spilte Lonely Day for alle som ikke hørte på. ^^ Var også en gang vi kjørte i gang med althorn, trombone, klarinett, fløyte, kornett, alt på en gang. Ikkepent. xD

-          Blåst såpebobler. ?Nuff said.

-          Vi samler på badeender. Begge to. Har faktisk veldig mange for øyeblikket!

-          Flydd i helikopter.

-          Gått i Oslo med tiaraer og dressjakker (Seher) Og ja, vi lagde den deilige bloggen der.

-          Laget en nettside med miljøtips som het ESMILJO. Dessverre nedlagt. :c

-          Sett gjennom absolutt alle sidene på artige.no.

-          Hørt på Nyan-cat i over et og et halvt døgn.

-          Vært i avisa:


Fler enn en gang, faktisk. :3 

-          Bakt ting og laget mat. Vi er eksperter på kjøkkenet, tenk.

-          Vært i hverandres konfirmasjon, og holdt tale. Har fortsatt begge talene et sted. :D

-          Tatt piercing på samme sted, samtidig omtrent. De der: 


Veldigpent. c:

-          Lekt med heliumsballonger, dvs. knytt Pocky i enden av tråden og slipt ballongen opp i taket.

-          Laget oss en identitet, dvs Random-bokstav-smiley-identitet. H____H<345

 

Nå til dags:

Jah, det var en lang historie! Sikkert hundre flere ting jeg kunne tatt med.

 

Nå for tiden har vi dannet et tomannsband/en duo, som heter noe så vanskelig som Randombokstavsmileyidentitet. Så langt spiller vi bare coverlåter, men vi prøver å lage vår egen vri på sangene, pluss at vi lager medleyer og sammensetninger. Vi var med på UKM i Sørum nå i starten av februar, og kom videre til fylkesmønstringen i april. Weey!

 

På fanskjorta vår:

har vi en turnéliste, som enda ikke er komplett. Fullt mulig og ?leie oss inn? til et arrangement, men det må være litt seriøst.

 

Oh, glemte nesten. Dette er oss:


Fordi vi er kule. 

Denne bloggen kommer til å handle om alt vi driver med, både som musikere og bare som awesome personer. Følg med folkens, følg med! 8D

2 kommentarer

♥Kristina♥

25.feb.2012 kl.12:41

Korps <3 Og althorn <3 To ting som står meg ekstremt nær <3 Spiller althorn i et korps som heter Toftøy Skulemusikk :3 Vi e ikke så bra på langt nær(okei vi er et av de beste i vår divisjon, men det er 3 divisjon o.O), men vi har det gøy fordi <3 Har spilt korps i 7 år :3 <3

Likte historien deres veldig godt :3 Det at dere ble forent av musikken og sånt ^^ Har truffet mange herlige mennesker gjennom musikken jeg og c:

✚✖ Sara Killermagic ✖✚

27.feb.2012 kl.17:15

Waow liker bloggen (Y) :]]]

Skriv en ny kommentar

,
Kategorier

Arkiv

hits